LED Arbetslampor

Söker du arbetslampor i led till din bil, lastbil, lastmaskin, grävmaskin eller din entreprenadmaskin hittar du det här.
Efter att ha testat några olika leverantörer av arbetsbelysning har vi efter vårt senaste besök i Kina hittat en leverantör som kan leverera led arbetsbelysning av hög kvalitet.

Samtliga produkter genomgår flesta tester innan de packas ner och skickas till oss. Det första steget efter att de har monterats ihop är att de fungerar och lyser, efter det så låter de led lampan lysa ett antal timmar. Det är nämligen under de första timmarna man ser om lampan har några defekter. Efter det läggs arbetsbelysningen i ett bad och där testat ifall de tar in vatten eller om det kommer in fukt i huset. Klarar armaturen dessa test är de klara för leverans.

Vidare har all led belysning en IP klassning på minst IP67 för att tåla riktigt tuffa tag.
Tillverkaren använder sig av två olika leverantörer av dioder, den ena är Epistar och den andra är Cree. Båda är stora företag som levererar dioder av högsta kvalitet.

Vill ni veta mer om våra led arbetslampor kan ni läsa mer om dem här annars kan ni titta på några bilder nedan.

18W Belysning
18W Belysning
50W Belysning
50W Belysning

Vi har ett väldigt brett sortiment av lampor, små versioner på endast 10w och sedan större på hela 90w. Alla varianter kanske inte passar på alla ställen och det är även viktigt att tänka på vad man ska ha den till. Vill du arbetslampan ska lysa upp en bestämd punkt bör du nog kolla på den som har en smal ljusbild, även kallad spot. Vill du däremot ha en lampa som lyser upp ett större område som tex framför din grävare ska du kolla på en som har flod / bred ljusbild.

Även om en led arbetslampa har en effekt på hela 90w så lyser den inte lika långt som en vanligt strålkastare, men det ger ett utmärkt ljus på kortare avstånd. Detta räcker för de flesta personer oavsett masken.

Vill ni veta om om vi som säljer dem hittar ni mer info Hova.Com och vår hemsida är www.hova.com.