JULREA PÅ BILDELAR

JULREA PÅ BILDELARNu har vi kört igång vår stora julrea på Hova.Com och vi har rabatter upp till 50%.Letar du efter en avtagbar dragkrok eller en fast dragkrok, lämnar vi 10 % på våra redan låga priser och dessutom är det som vanligt fraktfritt på dem. För mer info klicka här.

Så här i vintertider när de sandar och på vägarna har dimljuset en tendens till att gå sönder av stenskott lite oftare än på sommaren. Vi lämnar 20% på de flesta dimljus vi har på hemsidan så gå in och skicka lite på dem här.

Till detta året har vi tagit hem en stor order av arbetsbelysning med led som passar till bilar, traktorer, lastbilar, grävmaskiner med andra ord de flesta maskiner. Finns i en mängd varianter med olika styrkor och olika spridning. Vi har självklart valt att använda oss av Cree eller Epistar dioder i vår arbetsbelysning. Klicka här om du vill handla led belysning av hög kvalitet. Glömde skriva att vi lämnar 10% på dem.

Eller söker du någon annan produkt till din bil så skriver du in ditt regnr ovan, då kommer du till vår hemsida och alla produkter som passar din bil visas.