Bromsskivor från EBC Brakes.

Är du ute efter att få bättre bromsverkan på din bil då har vi lösningen.

Nu har vi fått upp EBC Brakes hela sortiment av bromskivor på vår hemsida www.hova.com. Där kan ni söka rätt på den skivan ni vill ha genom att ange ert regnr.

EBC Brakes är ett av världens största företag inom bromsskivor och bromsbelägg. Företaget startades i början av 70 talet och idag har de ett stort sortiment till skivor till bilar och motorcyklar. All tillverkning sker i England för att de ska kunna säkerställa kvalitén.

Vi har lagt upp fyra varianter av bromskivor från EBC.

Bra pris på EBC Skivor. Sök lätt med ditt regnr.
Bra pris på EBC Skivor. Sök lätt med ditt regnr.

EBC Standard Bromsskivor:För dig som vill ha lite bättre än originalet och till ett bra pris.
Är tillverkade i högkvalitativt stål.

EBC Groove:
Är en skiva som har samma stålsammansättning som standardskivan men är slitsad och gropborrad. Till detta har den även zinkbehandlat den för ett bättre skydd mot rost.

EBC Ultimax:
En slitsad skiva med samma högkvalitativa stål som standard skivorna, men är behandlad med svart pulverlack för att hindra rostangrepp.

EBC Sport:
Deras senaste bromsskiva som är gjord av stålblandning med kol och kisel.
Detta gäller endast för fram skivorna och de klarar väldigt hög värme. Bakskivorna tillverkas i samma stål deras andra sortiment, då påfrestningen i bak inte är lika hög.

Till er som även vill ha bromsbelägg till era skivor kommer vi snart att lägga upp EBC bromsbelägg sortiment på vår hemsida.